Anda seorang usahawan online, Yang berniaga di Facebook, Instagram, Lazada dan Shopee.

NAK BELAJAR BUAT WEBSITE UTK BISNES ANDA?

Dan cara tarik pelanggan membeli di website..

Jom sertai Kelas Website Instaweb

Kami ajar step by step cara buat website jualan Lengkap dengan Sistem pembayaran online + Cara tarik trafik ke website anda

Days
Hours
Minutes
Seconds

Lagi sebelum kelas bermula, maklumat seperti berikut:

19 October 2019
(Sabtu)

9.30 am - 5.30 pm

HQ Instaweb,
Kuala Lumpur

50 Seat
(First come first serve)

Apa yang bakal dipelajari

Content kelas website Instaweb

Bina website perniagaan

Cara setup Payment Gateway

Cara Setup Online Shop dan Shipping

Link website dengan sosial media

Install sistem marketing

Cara rank website dalam Google Search

Pakej Kelas Website Instaweb

Pakej kelas yang kami tawarkan

Intermediate

RM499
RM 299
/ Seorang
  • Website Jualan
  • Sub Domain + Hosting
  • Sistem Pembayaran Online
  • Tips Tarik Pelanggan Basic
  • Free Follow up kelas training
  • Maintenance & Support

Advance

RM899
RM 699
/ Seorang
  • Website Jualan
  • Domain + Hosting
  • Sistem Pembayaran Online
  • Tips Tarik Pelanggan Basic
  • FREE Follow up kelas training
  • Maintenance & Support
Popular

Super Advance

RM1499
RM 1299
/ Seorang
  • Website Jualan
  • Domain + Hosting
  • Sistem Pembayaran Online
  • Tips Tarik Pelanggan Basic
  • FREE Follow up kelas training
  • Maintenance & Support
  • Kelas Fb/Google Ads

Kelas website E-Commerce + Cara tarik pelanggan membeli di website

Join kelas sehari confirm pandai buat website jualan sendiri..

Ragu-ragu nak sertai kelas kami

Testimoni

Kelas website E-Commerce + Cara tarik pelanggan membeli di website

Join kelas sehari confirm pandai buat website jualan sendiri..

Kenapa Bisnes Anda Perlukan Website?

Most frequent questions and answers

Online positioning

Zaman sekarang orang akan cari maklumat di Internet! Tanpa website, pelanggan anggap  bisnes kita tak wujud!

Kawan pun tak tahu kalau kita baru buka bisnes kalau kita tak beri tahu.  Jadi dengan website,dan strategi penggunaan media sosial dan search engine, kita boleh war-warkan kan kepada prospek pelanggan.

 

Kurangkan kos pemasaran

Dengan bantuan SEO dan FB Pixel anda boleh mengurangkan kos pemasaran anda. SEO membantu anda mendapatkan prospek yang berkualiti secara percuma dan FB Pixel pula membantu anda membuat iklan ‘Retarget’ dengan mudah.

Selain itu, jika anda ada buat new produk launching, anda tak perlu print semula brochure. Boleh update sahaja di website dan semua pelanggan boleh melihatnya.

Boleh update dengan mudah.

Informasi tentang produk dan perkhidmatan sangat mudah untuk kita kemaskini.   Brochure online atau product catalogue kita boleh update seberapa kerap yang kita mahu.  

Tambah lagi kita tak perlu  print dan upah agensi untuk edarkan brochure yang kita dah print dekat kedai tu.

Buka 24 jam sehari

Dengan website kedai online kita mampu beroperasi  24 jam x 7 hari seminggu x 365 hari.   Malah  ketika kita sedang tidur pun pelanggan boleh  membuat tempahan dan pembayaran.  Esok pagi kita check website dan terus hantar barang yang dipesan.

Pasaran lebih luas

Prospek di serata dunia boleh beli produk kita secara online walau kita cuma buka buka kedai di rumah.  Dan kalau kedai fizikal dalam radius 10km pun orang dah rasa malas nak pergi sebab jauh.

Menjimatkan masa close sale

Purata seorang pelanggan di layan melalui wasap sehingga close sales 5-10 minit seorang. Jadi dalam 24 jam ada , kalau kata seorang pelanggan 5 minit sehari kita cuma mampu close sale seramai 288 orang pelanggan sahaja. Tapi dengan website anda mampu close sale lebih ramai. Dalam 1 minit mungkin anda mampu close sales seramai 10 orang serentak!

Kelas website E-Commerce + Cara tarik pelanggan membeli di website

Join kelas sehari confirm pandai buat website jualan sendiri..

FAQ

Most frequent questions and answers

Tak ada masalah! kami ajar cara buat website ZERO CODING. Dan kami memberi JAMINAN website anda siap sebelum anda pulang ke rumah. 

Kami akan pastikan anda siapkan website dalam masa 1 hari sahaja. So nanti balik rumah anda sudah boleh mula menjual di website dan war-warkan kepada pelanggan.

Ya, anda perlu bawa laptop sendiri. Wifi di sediakan.

Ya anda perlu bawa sekali gambar produk anda semasa kelas.

Tak perlu, cukup sekadar anda mengingati no ssm.

Ya, anda perlu buka dan ada akaun bank syarikat. 

Lokasi:

Instaweb Sdn Bhd

AddressA2-2-2 OUG Parklane, 55100 Kuala Lumpur

Google Map: https://goo.gl/maps/v9irs6NFiVy1touZA

Contact:  018-258 7768

Rakan Industri Kami

Untuk kembangkan perniagaan dan tingkatkan jualan..

WhatsApp chat